Skoči na glavno stran
Skoči na navigacijski meni
Skoči na nogo strani
Open Menu
Fagopyrum
Trenutna številka
Arhivi
O reviji
O reviji
Prispevki
Uredništvo
Izjava o varovanju podatkov
Kontakt
Išči
Registracija
Prijava
Dom
/
Arhivi
/
Letn. 36 Št. 1 (2019)
Letn. 36 Št. 1 (2019)
Objavljeno:
2019-07-29
Articles
Mechanical characterization of buckwheat noodles mixed with seaweed (fu-nori)
Yuya Asami, Sena Ooto, Masanori Kitamura, Kenta Sakanashi, Tesshu Tamai, Tsuyoshi Furumoto, Sayoko Ikeda, Kiyokazu Ikeda
pp. 5-9
PDF (English)
Non-destructive methodology in comparative physiology of buckwheat genotypes within the different origin
Oksana Sytar, Klaudia Bruckova, Alyona Plotnitskaya, Marek Zivcak, Marian Brestic
pp. 11-21
PDF (English)
Research results of local buckwheat varieties and forms of Ukrainian origin
Oleh Tryhub
pp. 23-29
PDF (English)
Jezik
English
Slovenščina
Informacije
Za bralce
Za avtorje
Za knjižničarje