Skoči na glavno stran
Skoči na navigacijski meni
Skoči na nogo strani
Open Menu
Fagopyrum
Trenutna številka
Arhivi
O reviji
O reviji
Prispevki
Uredništvo
Izjava o varovanju podatkov
Kontakt
Išči
Registracija
Prijava
Dom
/
Arhivi
/
Letn. 39 Št. 1 (2022)
Letn. 39 Št. 1 (2022)
Objavljeno:
2022-04-19
Articles
Leaving Buckwheat Noodles after their Making and Subsequent Cooking Leads to Remarkable Changes in Mechanical Characteristics / Počivanje ajdovih rezancev po izdelavi in naknadno kuhanje povzročata velike spremembe nekaterih mehanskih lastnosti
Yuya Asami, Sayoko Ikeda, Kiyokazu Ikeda
pp. 5-11
PDF (English)
Incorporation of yeast and hot melt extrusion enhance contents of total polyphenol and flavonoids and antioxidant ability in buckwheat flour / Uporaba kvasa in vročega ekstrudiranja poveča vsebnost celotnih polifenolov, flavonoidov in antioksidacijsko ...
Min Ook Park, Choon Il Park, Se Jong Jin, Mi-Ri Park, Ik Yong Choi, Cheol Ho Park
pp. 13-18
PDF (English)
Razvoj in uporaba ajdovih kalic v Koreji
Min Ook Park, Hi Jin Kim, Ik Young Choi, Cheol Ho Park
pp. 19-26
PDF (English)
Jezik
English
Slovenščina
Informacije
Za bralce
Za avtorje
Za knjižničarje