Skoči na glavno stran Skoči na navigacijski meni Skoči na nogo strani
Fagopyrum
  • Trenutna številka
  • Arhivi
  • O reviji
    • O reviji
    • Prispevki
    • Uredništvo
    • Izjava o varovanju podatkov
    • Kontakt
Išči
  • Registracija
  • Prijava
  1. Dom /
  2. Arhivi /
  3. Letn. 39 Št. 1 (2022)

Letn. 39 Št. 1 (2022)

					Poglej Letn. 39 Št. 1 (2022)
Objavljeno: 2022-04-19

Articles

  • Leaving Buckwheat Noodles after their Making and Subsequent Cooking Leads to Remarkable Changes in Mechanical Characteristics / Počivanje ajdovih rezancev po izdelavi in naknadno kuhanje povzročata velike spremembe nekaterih mehanskih lastnosti

    Yuya Asami, Sayoko Ikeda, Kiyokazu Ikeda
    pp. 5-11
    • PDF (English)
  • Incorporation of yeast and hot melt extrusion enhance contents of total polyphenol and flavonoids and antioxidant ability in buckwheat flour / Uporaba kvasa in vročega ekstrudiranja poveča vsebnost celotnih polifenolov, flavonoidov in antioksidacijsko ...

    Min Ook Park, Choon Il Park, Se Jong Jin, Mi-Ri Park, Ik Yong Choi, Cheol Ho Park
    pp. 13-18
    • PDF (English)
  • Razvoj in uporaba ajdovih kalic v Koreji

    Min Ook Park, Hi Jin Kim, Ik Young Choi, Cheol Ho Park
    pp. 19-26
    • PDF (English)

Jezik

  • English
  • Slovenščina

Informacije

  • Za bralce
  • Za avtorje
  • Za knjižničarje
Več informacij o OJS/PKP izdajateljskem sistemu, platformi in delovnem procesu.