Skoči na glavno stran
Skoči na navigacijski meni
Skoči na nogo strani
Open Menu
Fagopyrum
Trenutna številka
Arhivi
O reviji
O reviji
Prispevki
Uredništvo
Izjava o varovanju podatkov
Kontakt
Išči
Registracija
Prijava
Dom
/
Arhivi
/
Letn. 38 Št. 1 (2021)
Letn. 38 Št. 1 (2021)
Objavljeno:
2021-05-17
Articles
Recent advances in the nutritional, functional, and agronomic traits of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum (L.) Gaertn.)
Shinya Kasajima
pp. 5-13
PDF (English)
Response of common buckwheat and Tartary buckwheat from different elevations to selenium treatment
Aleksandra Golob, Neja Luzar, Mateja Germ
pp. 15-23
PDF (English)
Jezik
English
Slovenščina
Informacije
Za bralce
Za avtorje
Za knjižničarje