Skoči na glavno stran
Skoči na navigacijski meni
Skoči na nogo strani
Open Menu
Fagopyrum
Trenutna številka
Arhivi
O reviji
O reviji
Prispevki
Uredništvo
Izjava o varovanju podatkov
Kontakt
Išči
Registracija
Prijava
Dom
/
Arhivi
/
Letn. 37 Št. 2 (2020)
Letn. 37 Št. 2 (2020)
Objavljeno:
2020-09-28
Articles
Mechanical characteristics of buckwheat noodles made with blue-green alga, ishi-kurage (Nostoc commune Vauch.)
Yuya Asami, Mitsuki Zenno, Keina Mikami, Hikaru Osuga, Rui Setoyama, Kenta Sakanashi, Tesshu Tamai, Tsuyoshi Furumoto, Kiyokazu Ikeda
pp. 29-36
PDF (English)
Extraction of rutin and quercetin from Tartary buckwheat grains, hydrothermally treated at different temperatures
Filip Brajčič, Patricia Luštek, Tinara Šuštarič, Janja Pust
pp. 37-40
PDF (English)
Jezik
English
Slovenščina
Informacije
Za bralce
Za avtorje
Za knjižničarje